Bosnia Agile Day 2015

Bosnia Agile Day 2015 je uspješno održana u hotelu Sarajevo 17.10.2015. Ovo je druga godišnja Agile konferencija u organizaciji Bosnia Agile, inovativnoga neprofitnog udruženja koja ima za cilj promovisanje Agilnih metodologija razvoja softvera i agilno upravljanje projektima u Bosni i Hercegovini.

Učesnici su imali priliku da vide i čuju 12 svjetskih i domaćih predavača iz kompanija kao što su Intel, Spotify i IBM, te učestvuju u interaktivnim radionicama. Neki od predavača su: Jorgen Hesselberg, Cliff Hazell, Selma Prodanović, Bart Hufen, Mehmet Yitmen, Anders Sixtensson, Almir Drugović. Konferencija je privukla preko 150 učesnika.

  

  

BA Day 2015 prezentacije sa konferencije možete naći na Bosnia Agile SlideShare stranici, videa na Bosnia Agile YouTube ili kliknite na ikone za SlideShare, YouTube, Facebook u desnom gornjem uglu naše web stranice.

Bosnia Agile se zahvaljuje BA Day 2015 Platinum sponzoru ComTrade, Gold sponzorima Authority Partners, Scrum Alliance, SoftHouse, Silver sponzorima DevLogic, Mistral Technologies, i Bronze sponzorima Agile Alliance, Siniscape koji su podržali ovaj event. Konferencija je podržana i od strane USAID-ovog projekta Partnerstvo za inovacije.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas putem e-mail-a: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Social Comments