Internet of Things 2015 - Potpuni uspjeh

20. Augusta u Academy387 održana je konferencija pod nazivom Internet of Things 2015 na kojoj je učestvovalo preko 100 osoba. Internet of Things (IoT) je ključna inovacija koja „hrani“ moderne kompanije. IoT sistemi povezuju tradicionalne proizvode sa širim eko-sistemom i otključavaju nove inovativne tokove. Pametne i povoljne „Things“ stvaraju prilike za nove poslovne razvoje koje je bilo nemoguće zamisliti do prije nekoliko godina. Iznad svega, postoje dramatične promjene u novim poslovnim modelima koje formiraju povezani svijet. IoT je tu da ostane i on mijenja sve što znamo o modernim poslovnim aplikacijama.

    

Cilj konferencije je bio da otvori vidike potencijala Internet of Things i da inspiriše učesnike da počnu da rade na IoT projektima u svojoj sredini.

Prvo predavanje je održala Ana Seliškar, Smart City konsultant iz Cisco Systems, potom Admir Tuzović, Tehnički Evanđelista u Microsoft-u Bosne i Hercegovine, Fariz Saračević, član IBM Internet of Things Product Managment i Design tima, Nedžib Bukalo koji je odgovoran za Business Development u DPA Systems i Ceco Gaković, vodeći savjetnik za Nest71.

IoT 2015 prezentacije sa konferencije možete naći na Bosnia Agile SlideShare stranici, video na Bosnia Agile YouTube ili kliknite na ikone za SlideShare i YouTube u desnom gornjem uglu ove stranice.

Posebno se zahvaljujemo našim sponzorima Cisco Systems i Microsoft.

Prethodni događaji

Naše usluge

Kontaktirajte nas

Bosnia Agile
Milana Preloga 12, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.agile.ba