Konferencija: INTERNET OF THINGS SUMMIT 2017

Konferencija: INTERNET OF THINGS SUMMIT 2017

From Maj 11, 2017 09:00 until Maj 11, 2017 16:30

Kod HOTEL SARAJEVO

info@agile.ba

+387 61 869-242; +387 61 218-405;

http://agile.ba/ 

IoT Summit 2017 konferencija je popunjena. Ako želite da Vas stavimo na našu waitlistu, popunite sljedeći >>> FORMULAR <<<

 

Bosnia Agile organizuje 11. maja 2017. drugu po redu Internet of Things konferenciju. 

Tema ovogodišnje Internet of Things (IoT) konferencije je Imagine. Create. Connect. 

IoT je najvažnija inovacija koja „hrani“ moderne kompanije, te naše regionalne firme trebaju da prate IoT trend. IoT sistemi povezuju tradicionalne proizvode sa širim eko-sistemom i otključavaju nove inovativne tokove. Pametne i povoljne „Things“ stvaraju prilike za nove poslovne razvoje koje je bilo nemoguće zamisliti do prije nekoliko godina. Iznad svega, postoje dramatične promjene u novim poslovnim modelima koje formiraju umreženi svijet. 

IoT postaje sve zanimljivija i učestalija tema razgovora, kako na radnom mjestu, tako i izvan njega. To je koncept koji ne samo da ima potencijal da utiče na način života, nego i na samo poslovanje. 

Šta je to zapravo IoT?

Jednostavno rečeno, to je koncept povezivanja bilo kojeg uređaja sa on/off prekidačem na internet. To uključuje sve, od mobilnih telefona, kafe aparata, veš mašina, lampi i gotovo sve ostalo što vam može pasti na pamet. Termini koji se često vezu uz IoT su Machine to Machine (M2M) i Smart Cities, a kao što smo već rekli ako ima on i off prekidač onda može biti dio IoT. 

Analitičari Gartnera kažu da će do 2020. godine biti više od 26 milijardi povezanih uređaja. Neki čak procjenjuju da bi ovaj broj mogao biti i mnogo veći, čak 100 milijardi. IoT je gigantska mreža povezanih "stvari" (što uključuje i ljude).

Priče o IoT se vode u cijelom svijetu kako će IoT uticati na naše živote. Mi također pokušavamo da razumijemo brojne mogućnosti i izazove kojih će biti sve više i više, kako se broj uređaja koji su se pridružili IoT bude povećavao. Najbolja stvar koju za sada možemo učiniti je educirati se o tome šta je to zapravo IoT i koje su pogodnosti kojime donosi.

IoT je tu da ostane i on mijenja sve što znamo o modernim poslovnim aplikacijama.

Kratki video zapis kako je to bilo na IoT 2015 konferenciji.

Ako želite da postanete sponzor IoT Summit 2017, kontatirajte nas na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

DATE & LOCATION

11. Maj, 2017.

Hotel Sarajevo

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

KOTIZACIJA

Učešće na ovom događaju-u je BESPLATNO.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se ukoliko želite da osigurate svoje mjesto.

OFICIJALNI JEZIK KONFERENCIJE

Poželjno Engleski

IoT SUMMIT 2017 SPONZORI

 

platinum sponzor

 
 

 
 

gold sponzor 

 
 

 
 

silver sponzori

 
   
   
   
  bronze sponzors   
   
 

 
 

media partneri