Meetup: AGILNA IMPLEMENTACIJA GOTOVIH SOFTVERSKIH PAKETA

Meetup: AGILNA IMPLEMENTACIJA GOTOVIH SOFTVERSKIH PAKETA

From Februar 24, 2016 18:00 until Februar 24, 2016 19:00

Kod Academy387, Sarajevo

Hits: 3094


Predstavit ćemo način adaptiranja i primjene agilnih praksi u projektima implementacije gotovih softverskih paketa. Objasnit ćemo način da se navedenim projektima upravlja efikasnije, poboljša povrat investicije te da se smanje troškovi implementacije i adaptacije softverskog paketa specifičnostima organizacije i okruženja gdje će se isti koristiti. 

ZA KOGA JE OVAJ MEETUP?

Meetup je namijenjen svima u organizaciji koji žele efektivno i efikasno implementirati gotova rješenja kao što su ERP, CRM ili bilo koji drugi softverski paket po principu ,,ključ u ruke“. Namijenjen je prvenstveno projekt menadžerima, tehničkim poslovnim analitičarima i članovima projektnog tima koji će implementirati softverski paket i isti prilagoditi potrebama svoje organizacije.

Dobro došli na meetup!

DATUM I LOKACIJA

24. Februar, 2016
17:00 – 18:00 

Academy387 (Zgrada Bosmal - Toranj 1)
Milana Preloga 12
71000 Sarajevo

KOTIZACIJA I PRIJAVA
Učešće na meetup-u je BESPLATNO.

Obavezna je registracija prisustva na linku Prijava.

VAŠ PREDAVAČ

Meetup će voditi Nedžad Junuzović.

Nedžad je poslovni analitičar, vođa projektnih timova i arhitekta poslovnih rješenja zaposlen u BHTelecomu. Ima više od 12 godina iskustva u pokretanju i vođenju projekata, optimizaciji poslovnih procesa, dizajniranju i implementaciji komunikacijiskih usluga te organizovanju i održavanju stručnih radionica.

Certificirani je Business Development Manager, Professional Scrum Master i Disciplined Agilist.