Konferencija: BOSNIA AGILE DAY 2017

Započinje u Oktobar 21, 2017
+387 61 218-405; +387 61 817-548

Nakon uspješno održanog BA Day 2016, Bosnia Agile najavljuje Bosnia Agile Day 2017. Ovo je četvrta godišnja agilna konferencija u organizaciji Bosnia Agile, inovativnog, neprofitnog udruženja koja ima za cilj promovisanje agilnih metodologija razvoja softvera i agilno upravljanje projektima u Bosni i Hercegovini. Bosnia Agile Day 2017 je jednodnevni događaj koji u Sarajevo dovodi vodeće agile stručnjake, praktičare i inovatore da zajedno 21. oktobra 2017. godine u Sarajevu (subota) podijele svoja iskustva, stručnost, entuzijazam i znanje.

Konferencijski web sajt je dostupan na https://conference.agile.ba/

Kratki pregled prošlogodišnjeg događaja

Na ovom cjelodnevnom događaju, učesnici će imati priliku da prisustvuju raznim predavanjima i interaktivnim radionicama koje će biti organizovane u paralelnim sesijama. Učesnici konferencije mogu očekivati da prošire opseg svojih znanja o agilnim pristupima i metodama koje se koriste za razvoj softvera i upravljanje timovima, te steknu iskustva o njihovoj praktičnoj primjeni. Prisutni će imati priliku da razgovaraju o najnovijim Agile poboljšanjima sa vrhunskim svjetskim i domaćim predavačima. Također ćete se moći družiti i sa predstavnicima vodećih IT kompanija u BiH.

Spremite se za dinamičan, stimulativan dan učenja, umrežavanje i saradnju sa Agile stručnjacima, kolegama i vršnjacima.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete nas kontaktirati putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..


Prethodni događaji

Naše usluge

Kontaktirajte nas

Bosnia Agile
Milana Preloga 12, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.agile.ba