Konferencija: BOSNIA AGILE DAY 2017

Započinje u Oktobar 21, 2017
+387 61 218-405; +387 61 817-548

Nakon uspješno održanog BA Day 2016, Bosnia Agile najavljuje Bosnia Agile Day 2017. Ovo je četvrta godišnja agilna konferencija u organizaciji Bosnia Agile, inovativnog, neprofitnog udruženja koja ima za cilj promovisanje agilnih metodologija razvoja softvera i agilno upravljanje projektima u Bosni i Hercegovini. Bosnia Agile Day 2017 je jednodnevni događaj koji u Sarajevo dovodi vodeće agile stručnjake, praktičare i inovatore da zajedno 21. oktobra 2017. godine u Sarajevu (subota) podijele svoja iskustva, stručnost, entuzijazam i znanje.

Konferencijski web sajt je dostupan na https://conference.agile.ba/

Kratki pregled prošlogodišnjeg događaja

Na ovom cjelodnevnom događaju, učesnici će imati priliku da prisustvuju raznim predavanjima i interaktivnim radionicama koje će biti organizovane u paralelnim sesijama. Učesnici konferencije mogu očekivati da prošire opseg svojih znanja o agilnim pristupima i metodama koje se koriste za razvoj softvera i upravljanje timovima, te steknu iskustva o njihovoj praktičnoj primjeni. Prisutni će imati priliku da razgovaraju o najnovijim Agile poboljšanjima sa vrhunskim svjetskim i domaćim predavačima. Također ćete se moći družiti i sa predstavnicima vodećih IT kompanija u BiH.

Spremite se za dinamičan, stimulativan dan učenja, umrežavanje i saradnju sa Agile stručnjacima, kolegama i vršnjacima.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete nas kontaktirati putem Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..


Naredni događaji

Prethodni događaji

Naše usluge

Kontaktirajte nas

Bosnia Agile
Milana Preloga 12, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.agile.ba