Konferencija: BOSNIA AGILE DAY 2014

Započinje u Oktobar 27, 2014
+387 61 218-405; +387 61 817-548
Hits: 36308

Nakon uspješnog Bosne Agile KickOff-a i niza drugih uspješnih događaja, Bosnia Agile je oduševljena da objavi Bosni Agile Day 2014. Ovo je prva godišnja Agile konferencija u organizaciji Bosnia Agile, inovativnog udruženja entuzijasta koje ima za cilj da promoviše agilne principe i metode razvoja softvera i agilno upravljanje projektima. Bosnia Agile Day 2014 je jednodnevni događaj koji dovodi vodeće Agile stručnjake, praktičare i inovatore zajedno 27. oktobra u Sarajevu, da podijele svoja iskustva, stručnost, entuzijazam i znanje.

Na ovom cjelodnevnom događaju, učesnici će imati priliku da prisustvuju raznim predavanjima i interaktivnim radionicama koje će biti organizovane u paralelnim sesijama. Učesnici konferencije mogu očekivati da prošire opseg njihovih znanja o Agile pristupima i metodam koje se koriste za razvoj softvera i upravljanje timovima, te steknu iskustva o njihovoj praktičnoj primjeni. Prisutni će imati priliku da razgovaraju o najnovijim Agile poboljšanjima sa predavačima. Prisutni će imati priliku da razgovaraju o najnovijim Agile poboljšanjima sa 14 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača. Također ćete se moći družiti i sa predstavnicima vodećih IT kompanija u BiH.

Uvodno predavanje će održati Scott Ambler, Senior Consulting Partner u Scott Ambler + Associates i utemeljitelj Disciplined Agile Delivery (DAD). Pored Scotta, predavanja će održati i Mike Leber, certificirani Kanban, Scrum i Management 3.0 trener, Scrum i Agile Coach, zatim Rainer Grau, predavač, predsjednik International Requirements Engineering Board (IREB), i član upravnog odbora International Software Product Management Association, te Hendrik EsserJaana NyfjordErik SchumannIvan Pavlović. Naravno, tu su i predavači iz Bosne i Hercegovine, članovi Udruženja i naši partneri, Fariz Saračević, Nermina Durmić, Damir Ibrišimović, Igor Parać, Denis Rudonja, Nermin Redžo i Peter Sandholdt.

Događaj je podržan od strane vodećih svjetskih organizacija iz oblasti agilnih metodologija: ScrumAlliance, Scrum.org i Agile Alliance.

Spremite se za dinamičan, stimulativan dan učenja, umrežavanje i saradnju sa Agile stručnjacima, kolegama i vršnjacima.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete nas kontaktirati putem Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

DATUM i LOKACIJA

27.10.2014, Sarajevo

SMJEŠTAJ

Svi učesnici konferencije imaju 20% popusta na smještaj u Hotelu SarajevoPrilikom rezervacije naglasite da dolazite na Bosnia Agile konferenciju.

KOTIZACIJA

Redovna kotizacija: 150.00 KM* (za Bosnia Agile članove 120.00 KM*)

Ranu kotizacija prije 10.10.2014: 120 KM* (za Bosnia Agile članove 96.00 KM*)

Za sve firme koje budu imale 3 uplaćene kotizacije, 4-ta je BESPLATNA

Broj učesnika je ograničen.

*PDV je uključen u cijenu

INFO

Produžite svoj boravak u Sarajevu za dodatna dva dana i iskoristite jedinstvenu priliku da slušate Scott W. Ambler-a na Certified Discipline Agile Delivery treningu!

Certificirajte se u oblasti skaliranja agilnog procesa u organizaciju i naučite kako da uspješno isporučujete sofisticirana agilna rješenja u enterprise okruženju.

Osobe registovane za DAD 104, imaju gratis kotizacije za BA Day 2014.

Kliknite ovdje za više informacija!

BA Day 2014 Sponzori

 

platinum sponzor

 
 

 

 
 

gold sponzori

 
     
 
 

silver sponzori

 
        
 

bronze sponzori

 
 

 

 
 

University Agile

 
       
 

medijski partner

 
      


Prethodni događaji

Naše usluge

Kontaktirajte nas

Bosnia Agile
Milana Preloga 12, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.agile.ba