• From Janurar 16, 2018 11:30 until Janurar 16, 2018 13:00
  Kod Milana Preloga, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  Događaj obrađuje dvije teme: Kako očuvati kontekst "Velike slike" projekta korištenjem alata Trello i JIRA software-a; i kako se prakticira agilnost i Scrum u jednoj od vodećih bosanskohercegovačkih razvojnih kompanija. Možemo li naći dodirne tačke između ovih alata i najpopularnijeg agilnog okvira u našoj industriji? Odkrijmo zajednona ovom lunch&learn besplatnom događaju!
 • From Februar 02, 2018 09:00 until Februar 02, 2018 17:00
  Kod Džemala Bijedića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  Naučimo zajedno kako biti ili postati uspješan Product Owner, kako upravljati product backlogom, kako surađivati sa ostalim članovima Scrum tima, kako obezbijediti uspješnost proizvoda, i šta "value-driven" development zapravo znači? Trening će ovog puta biti zasnovan na radionicama, stoga se pripremite za veoma dinamičan dan!
 • From Februar 21, 2018 10:00 until Februar 22, 2018 16:00
  Kod Džemala Bijedića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  Postignite promjene brže, troškovno efektivnije i sa manjim rizikom implementirajući isprobane i provjereno uspješne pristupe agilnom upravljanju projektima. Povećajte svoje kapacitete za upravljanje projektima razumjevanjem agilnih principa, koncepata i potrebnih procesa za uspješne agilne projekte.
 • From Mart 14, 2018 09:00 until Mart 14, 2018 17:00
  Kod Džemala Bijedića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  Pridružite se našem jednodnevnom treningu koji će polaznicima ponuditi puni uvid u principe agilnog razvoja proizvoda, te koncepte i prakse koje definiše Scrum okvir. Saznajte zašto i kako praktično primjeniti Scrum u vašim razvojnim projektima. Na ovom kursu prezentirat ćemo vam sva potrebna znanja za uspješno polaganje Scrum.org Proffesional Scrum Master I certifikacijskog ispita. Polaznici treninga koji polože certifikacijski ispit (opcionalno) dobiće PSM I certifikat koji je svjetski priznati i vodeći Scrum certifikat u IT industriji.
 • From April 09, 2018 09:00 until April 10, 2018 17:30
  Kod Džemala Bijedića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  PMI-PBA je certifikat vodeće organizacije iz oblasti projektnog menadžmenta - Project Management Institute. Trening obrađuje sve oblasti koje ispit testira, analizira potencijalna pitanja koje dolaze na testu, te otkriva tips & tricks kako položiti ispit već pri prvom pokušaju.Trening je baziran na predavanjima i vježbama koje zahtijevaju interakciju i komunikaciju među polaznicima. Iz ovog razloga, broj polaznika je ograničen kako bi se polaznici osjećali ugodno, opušteno, te slobodno razmatrali, diskutirali i diijelili svoja mišljenja i iskustva.
 • From April 12, 2018 09:00 until April 13, 2018 17:30
  Kod Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Kategorije: event Tagovi: ba
  PMI-ACP je certifikat vodeće organizacije iz oblasti projektnog menadžmenta - Project Management Institute. Trening obrađuje sve oblasti koje ispit testira, analizira potencijalna pitanja koje dolaze na testu, te otkriva tips & tricks kako položiti ispit već pri prvom pokušaju.Trening je baziran na predavanjima i vježbama koje zahtijevaju interakciju i komunikaciju među polaznicima. Iz ovog razloga, broj polaznika je ograničen kako bi se polaznici osjećali ugodno, opušteno, te slobodno razmatrali, diskutirali i diijelili svoja mišljenja i iskustva.
6 577 ba events0d9c61c0e01b5b4afcbe48b18bf73ceb

Prethodni događaji

Naše usluge

Kontaktirajte nas

Bosnia Agile
Milana Preloga 12, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.agile.ba